top of page

VENÜS RETROSU'NDA BURÇLAR (26 TEMMUZ - 1 EYLÜL 2023)

Bir "Venüs Retro" döneminin daha içinden geçiyoruz peki bu Venüs retro'sunda burçları neler bekliyor? Bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum. Aşağıdan "Yükselen Burcunuza" göre bu retro'nun sizi nasıl etkilediğini okuyabilirsiniz.

Keyifli Okumalar 🙏


 

RETRO YÜKSELEN BURCUNUZA NASIL YANSIYOR?

KOÇ

YÜKSELEN KOÇ ;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, yaratıcılık ve aşkla ilgili alanda önceki engellenmiş veya ihmal edilmiş konuların tekrar canlanmasına neden olabilir. Sanatsal yeteneklerinizi gözden geçirebilir ve eski ilgi alanlarınıza geri dönebilirsiniz. Romantik ilişkilerde keyifli anlar yaşanabilir, ancak aynı zamanda eski flörtler veya aşk çıkmazları da yeniden gündeme gelebilir. Bu dönemi verimli kullanmak için sanatsal yaratıcılığınıza yönelerek içsel duygularınızı ifade edebilirsiniz. Romantik ilişkilerde negatif etki yaşamamak için eskimiş ve size hizmet etmeyen ilişkilerden uzak durun ve yeniye yer açmaya hazırlanın.


BOĞA

YÜKSELEN BOĞA;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, aile ve evle ilgili konuların önem kazanacağı bir döneme işaret ediyor. Evinizdeki düzenlemeleri veya dekorasyonları gözden geçirebilirsiniz. Aile üyeleriyle ilgili geçmişte yaşanmış olan konularla yüzleşme ihtiyacı duyabilir ve ilişkileri iyileştirme yolları arayabilirsiniz. Bu dönemde, köklerinizle bağlantı kurma ve geçmişle barışma süreçleri de yaşanabilir. Bu süre zarfında aile üyeleriyle olan iletişimi güçlendirmek için anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Evinizde uyumlu ve huzurlu bir enerji yaratmak için değişiklikler yapabilir ve eski eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.


İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, iletişimlerinizde ve yakın çevre ilişkilerinizde eski konuları tekrar gündeme getirebilir. Geçmişte yapılan iletişim hataları veya yanlış anlaşılmaları düzeltmek için fırsatlar çıkabilir. Ayrıca, kısa yolculuklarla ilgili planlarınızı gözden geçirebilir veya eski dostlarınızla tekrar iletişim kurabilirsiniz. Bu dönemden maksimum yararlanmak için iletişim becerilerinizi geliştirmek için kitap okuma alışkanlığına yönelebilirsiniz. Bu dönemde eski dostlarınızla da tekrar bağlantı kurabilir ve ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek için kısa seyahatlere çıkabilir veya online eğitimlere katılabilirsiniz.


YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, kişisel değerlerinizi ve maddi durumunuzu gözden geçirme ihtiyacını vurgulayabilir. Geçmişte yapılan harcamalarınızı ve tasarruf alışkanlıklarınızı değerlendirebilir, maddi konulardaki eski alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda, kendinize olan değerinizi ve özgüveninizi gözden geçirme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Bu süreçte maddi konularda daha temkinli olun ve harcamalarınızı gözden geçirin. Finansal hedefler belirleyerek bütçenizi düzenleyin ve tasarruf yapmaya özen gösterin. Kişisel değerlerinizi netleştirmek için zaman ayırın ve kendinize olan özgüveninizi artıracak aktivitelere yönelin.


ASLAN

YÜKSELEN ASLAN;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, kişisel kimlik ve dış görünümle ilgili konularda eski meselelerin yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizde, tarzınızda veya dış görünümünüzde geçmişte yaşanan durumları gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Başkalarıyla ilişkilerinizde eski kalıpları fark edip değiştirmek bu süreçte önem kazanabilir. Bu dönemde, kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz için içsel dönüşümler yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmek için sanatsal veya yaratıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Dış görünümünüzde ufak çaplı değişiklikler yapmak, kendinize olan güveninizi artırabilir.

BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, geçmiş ilişkiler ve sevgiyle ilgili konularda bilinçaltındaki duygusal kalıpları ve korkuları göz önüne getirme ihtiyacı doğurabilir. Eski aşklar veya ilişkiler tekrar gündeme gelebilir ve bu durum mevcut ilişkilerde belirsizlikler yaratabilir. Aynı zamanda, finansal olarak geride kalan borçlar veya eski maddi bağlantılarla ilgili yeniden değerlendirmeler yapmanız gerekebilir. Bu dönemi verimli geçirmek, kendi iç dünyanızla bağlantı kurmak için meditasyon vb. içsel çalışmalara zaman ayırarak geçirebilirsiniz. Ayrıca geçmiş ilişkiler veya duygusal konulardaki kalıpları ve korkuları fark edip ele alın. Rahatlama ve şifalanma için düzenli olarak kendinize zaman ve alan tanıyın.


TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, arkadaşlık ilişkileri veya sosyal çevre ilişkilerinde problemler ortaya çıkarabilir. Bu tür ilişkilerde gözden geçirilmesi ve karar alınması gereken durumlar da yaşanabilir. Geçmişteki arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir veya eski sosyal projeleri gözden geçirebilirsiniz. Uzun vadeli hedefler ve sosyal planlar, geçmişte yapılan hataların gözden geçirilmesiyle ilgili yeni bir bakış açısı kazanabilir. Bu dönemi verimli geçirmek adına arkadaşlarınızla iletişimi güçlendirmeye çalışabilir ve var olan sorunları çözmek için adımlar atabilirsiniz. Öte yandan arkadaşlarınızla eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeye çalışarak retro etkisini azaltabilirsiniz.


AKREP

YÜKSELEN AKREP;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, kariyer veya iş hayatıyla ilgili eski fırsatların tekrar gözden geçirilmesini sağlayabilir. Geçmişte kaçırılmış olan kariyer imkanları veya projeler tekrar gündeme gelebilir ve bu dönemde yeni bir bakış açısıyla ele alınabilir. Aynı zamanda, kariyerde ilerleme ve statüyle ilgili gecikmeler veya zorluklar da yaşanabilir. İş ilişkilerinde dikkatli ve özenli olmanız gerekebilir. Bu dönemde üzerinde bir süredir düşündüğünüz kariyer hedeflerinizi netleştirin ve ilerlemek için stratejiler belirleyin. İş ilişkilerinizde dürüstlük ve saygı çerçevesinde iletişim kurun ve iş yaşamında geçmiş hatalardan ders alın.


YAY

YÜKSELEN YAY;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi döneminde, eğitimsel konularla ilgili geçmişte yapılan seçimleri veya yurtdışı bağlantılarını gözden geçirebilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizdeki yabancı kültürlerle ilgili ilgi ve deneyimler tekrar canlanmaya başlayabilir. Aynı zamanda, uzak yerlere seyahat planlarınızı da tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Hayata bakış açınızı sorgulayabilir, geçmişin konuları ile yüzleşebilirsiniz. Bu dönemde geçmiş ilgi alanlarınızı canlandırmak ve bilgi birikiminizi tazelemek için kitaplar okuyabilir veya eğitimlere katılabilirsiniz. Aksaklıklar yaşamamak için eğer varsa bu dönemde yurtdışıyla ilgili seyahat planlarınızı gözden geçirmeyi unutmayın.


OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi sürecinde, finansal konularda eski borçlar veya ortak kaynaklarla ilgili sorunlar tekrar ortaya çıkabilir. Duygusal dönüşüm ve derinlemesine birleşmeler yaşamak için geçmişteki konularla yüzleşme ihtiyacı doğabilir. Maddi ve duygusal anlamda dönüşüm yaşamak için önemli bir zaman dilimi de olabilir. Bu süreçte finansal meseleleri şeffaf bir şekilde ele alarak ortak kaynaklarla ilgili anlaşmazlıkları çözmeye çalışmalısınız. Ruhsal açıdan rejenere olmak için meditasyon veya terapi gibi yöntemlere de yönelebilirsiniz. Eski alışkanlıklardan vazgeçerek daha sağlıklı ve olumlu bir yaşam tarzı da oluşturmaya çalışabilirsiniz.


KOVA

YÜKSELEN KOVA;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, gönül ilişkileri ve iş ortaklıklarıyla ilgili eski konuların tekrar gündeme gelmesine neden olabilir. Partnerlerle ilişkilerde eski meseleler tekrar yüzeye çıkabilir ve ilişkilerde dengesizlikler yaşanabilir. Süreci sorunları çözmek için kullanmak daha iyi olabilir. Aynı şekilde, iş ortaklıklarında veya anlaşmalarda da eski anlaşmazlıklar veya problemler yeniden ele alınabilir. Çözmek için atacağınız adımlar sizi daha fazla destekleyecektir. Süreci rahat atlatmak için ilişkilerde, anlayışlı ve empatik bir tutum sergilemeye çalışabilirsiniz.


BALIK

YÜKSELEN BALIK;

Venüs'ün Aslan burcunda retro hareketi, sağlık ve iş alanında eski meseleleri ele almanızı gerektirebilir. Sağlık konularında daha önce yaşanmış rahatsızlıklarınızı tekrar gözden geçirebilir ve sağlık alışkanlıklarınızı düzenlemek için bir fırsat bulabilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatında daha önceki problemlerle uğraşmak ve çalışma düzeninizi iyileştirmek için çaba harcamanız gerekebilir. Süreci iyi değerlendirmek için sağlık konularına dikkat edebilir, beslenme ve egzersiz düzeni oluşturabilirsiniz. İş hayatında eski problemlerle yüzleşmek için yapıcı çözümler arayabilir ve iş ortamınızı iyileştirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde başkalarına yardım ederek, gönüllü çalışmalara katılarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.


 

Şans dolu etkilerle karşılaşmanız dileğiyle.

Sevgiyle kalın 🤍

@astrologkemal - @hylegakade

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page