top of page

JÜPİTER'İN KOÇ BURCUNDA İLERLEYİŞİNDE BURÇLARI NELER BEKLİYOR? (11 MAYIS-27 EKİM)

Astrolojinin büyük iyicili "Jüpiter" Koç Burcunda seyahatine başladı pek bu geçiş esnasında burçları neler bekliyor ? işte tamda bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum.

Keyifli Okumalar 🙏

 

YÜKSELEN KOÇ ;

Bu geçişi kendi benlik alanınızdan etkilenerek geçireceksiniz. Genel olarak şans sizden yana. İstekleriniz ve arzularınız gerçekleşebilir. Kendinize olan güveniniz artışa geçebilir. Ruhsal ve manevi açıdan genişleme enerjisi ile birlikte yapmak istedikleriniz konusunda da şans enerjisi sizden yana olabilir. Çevrenizden destek görebilirsiniz. Daha iyimser olacağınız hayata daha güzel bakacağınız ve bakış açınızın da genişleyeceği bir süreç sizi bekliyor olabilir. Yeni eğitimler almak, seyahat etmek, yeni merak ve uğraşlar için güzel bir süreç. Birçok alanla ilgilenmek yerine bu süreci hayal ettiğiniz bir konunun üzerine giderek çalışmalar yapmak için de kullanabilirsiniz. Sağlık konusunda iyicil etkiler devrede. Dış görünüşünüzle alakalı olumlu gelişmeler olabilir diyet ve spora başlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Rehavete kapılıp fazla yemek yeme durumları geliştiği taktirde bu geçiş beden alanınızı büyütüp kilo almanızla sonuçlanabilir dikkat etmenizde fayda var. Bunun yerine diyet ve spor ile bu enerjinin akışını istediğiniz görünüme ulaşmak için kullanabilirsiniz. Lükse ve aşırıya kaçmaktan ve müsriflikten kaçınmalısınız.


YÜKSELEN BOĞA;

Bu geçiş sizleri ruhsal konularda etkileyebilir. Manevi açıdan genişleme ve büyüme enerjisi sizlerle olabilir. İlahi bir koruma enerjisi altına giriyorsunuz atacağınız adımlarda görünmeyen bir destek üzerinizde olabilir. Aynı zamanda spritüal konulara ilginiz ve merakınız artabilir bu konularda araştırma ve çalışmalara gidebilirsiniz. Kolektife hizmet etme, yardımlaşma isteğiniz artışa geçebilir. Yardımlaşma konuları içinde bulunmak size güzel fırsatların kapılarını açabilir. Ruhunuzun ve maneviyatınızın ön planda olacağı bir süreç olabilir. Tüm bu konularda abartı ve aşırıya kaçma durumundan kaçınmalı, rehavet enerjisinden uzak durmalısınız. Kendi içinize ve özünüze odaklanmanız ve içinizdeki çocuğun sesine kulak vermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Var olan rahatsızlıklarınızla ilgilide iyileşmeler yaşayabilirsiniz.


YÜKSELEN İKİZLER;

Bu geçişi arkadaşlar ve sosyal çevre alanından etkilenerek geçireceksiniz. Arkadaşlıklarınız konusunda şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden çeşitli destekler ve şanslar sizinle olabilir. Yeni arkadaşlıklar başlayabilir hayatınıza yeni kişiler girebilir. Sosyal çevrenizde genişleme enerjisi hâkim olabilir. Umut ve hayallerinizin gerçekleşmesi söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik planlarınızda ve hayallerinizde güzel şans ve iyicil etkiler sizinle olabilir. Karşınıza önemli şans ve fırsatlar çıkabilir iyi değerlendirilmesi gereken bir süreç olabilir. Atacağınız geleceğe yönelik adımlarda maddi konularda artış enerjisi getirebilir. Vakıf, dernek gibi yardım kuruluşlarında çalışmalarınız olabilir. Tüm bu konularda abartı ve aşırıya kaçma durumundan kaçınmalısınız, rehavet enerjisinden uzak durmalısınız. Eğer evliyseniz evliliğiniz adına güzel bir dönem de sizi bekliyor olabilir.


YÜKSELEN YENGEÇ;

Bu geçişi kariyer alanından etkiler alarak geçireceksiniz. Kariyeriniz ve işiniz konusunda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleri ve yöneticileriniz tarafından desteklenebilirsiniz. Kariyer konusunda başarınız artabilir. Terfi alma yada size daha fazla gelişim fırsatı sunacak pozisyonlarda çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Saygınlığınız artışa geçebilir. Başarılarınız sonucu ödüllendirilmeler olabilir. İşiniz ile alakalı var olan sıkıntı ve sorunlar daha rahatlayan bir enerjiye kavuşabilir-çözülebilir. Kariyeriniz konusunda yeni girişim ve atılımlar da söz konusu olabilir. Geleceğinizle alakalı güzel bir dönemden geçiyorsunuz. İşinizi büyütmeye gidebilirsiniz. İş seyahatleriniz gündeme gelebilir. Çok fazla risk almaktan, boyunuzu aşan girişimlerde bulunmaktan, kibir ve egodan kaçınmalısınız. Bu konular rehavet enerjisini büyütebilir bu enerjiden uzak durmalısınız. Kazançlarınız da olumlu etkilenen alanlar arasında.


YÜKSELEN ASLAN;

Bu geçişi uzak seyahatler, eğitim konuları, hayata bakış açısı gibi konularda etkiler alarak geçireceksiniz. Seyahatleriniz gündeme gelebilir farklı kültürlerle etkileşime gidebilirsiniz bu durum ufkunuzu genişletebilir. Hayata bakış açınızı genişletecek büyütecek bir süreç olabilir. Hayata daha büyük bir pencereden geniş bir bakış açısıyla bakmaya başlayabilirsiniz. Uzak akrabalarınız ve eşinizin yakın çevresiyle oluşan ilişkileriniz daha iyicil bir hale gelebilir. Dış ticaret gibi alanlarda çalışmalar yapanlar için bağlantılarınız güçlenebilir işiniz konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim konuları gündeme gelebilir bu alanda da iyicil etkiler alıyorsunuz. Sınavları olanlar için güzel gelişmeler olabilir. Dini ve manevi konularda da genişleme enerjisi olabilir. Hukuksal konularda da şans sizden yana olabilir. Sosyal medya kullanarak çalışanlar içinde çok iyi değerlendirilmesi gereken bir süreç. Tanınma ve ön planda olma fırsatı sunuyor.


YÜKSELEN BAŞAK;

Bu geçişi ortak kazançlar, dışarıdan akan kaynaklar, borçlar ve eş gelirleri üzerinde etkilenerek geçireceksiniz. Bu süreçte dışarıdan toplu para gelişleri olabilir. Borçlarınız, ödemeleriniz, harcamalarınızda şans sizden yana olabilir. Bu dönemde kredi ve borçlarınızı ödeyebilir yada bir edinim için borçlanabilirsiniz. Miras gelişi söz konusu olabilir. Eşinizin gelirinde bir artış söz konusu olabilir. Bu geçiş süreci sizi tehlikelerden koruyacak ilahi bir korumayı da gösteriyor olabilir. Ameliyat, operasyonlar gibi konularda kendi haritanızda bu alanda iyicilse güzel etkiler alabilirsiniz. Rehavete kapılıp boyunuzu aşan borçlar altına girmemeye çalışmalısınız. Harcamalarınızda da rehavet enerjisi hâkim olabilir dikkat etmelisiniz. Bu süreci harcamak yerine biriktirme yoluna giderek değerlendirmek daha bereketli olacaktır. Aileniz ile olan bağlarınızın da sağlamlaştığı günlere doğru ilerliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ;

Bu geçişi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda etkilenerek geçireceksiniz. Ortaklık teklifleri alabilirsiniz, haritanız bu konuda sizi destekliyorsa ortaklaşa projelerden güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Ciddi ilişkilere adım atabilirsiniz. Evlilik konuları söz, nişan gibi konularınız gündeme gelebilir. İlişkisi olmayanlar için yeni ilişkiler gündeme gelebilir ilişkisi olanlar içinse ilişkileri ciddiyet kazanabilir ve bir üst boyuta taşınabilir. Çevrenizde saygınlığınız artabilir, daha başarılı bir görünüm sağlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de iyicil etkiler devreye giriyor. Danışmanlıklar konusunda daha güzel bir süreç olabilir alacağınız danışmanlıklar size görmeniz gereken fırsatları gösterebilir. Danışmanlık sektöründe çalışanlar içinde bereketli bir süreç olabilir. Hukuksal konularda da şans sizden yana olabilir. Dikkat edilmesi gereken nokta ilişkilerde fazla kibir ve egoya kapılmamak aynı zamanda yönetme isteğinden uzak durmak olabilir.


YÜKSELEN AKREP;

Bu geçişi iş ve çalışma alanından etkilenerek geçireceksiniz. İş yerinizde, çalışma alanınızda iyicil etkiler, bolluk ve bereket devreye giriyor. İşinizle alakalı yeni fırsatlar gündeme gelebilir. İş konusunda yetkinliğiniz ve beceriniz yapacağınız çalışmalarla artabilir. Yetkinlik alanınızı genişletmek adına çalışmalara gitmek enerjinin akışını maksimum kullanmanıza olanak sağlayabilir. İş konusunda kendinizi daha mutlu ve iyimser hissedeceğiniz, iş yerinizdeki sorun ve sıkıntıların arınacağınız bir süreç olabilir. Altınızda çalışan kişiler varsa bu konuda da iyicil etkiler söz konusu olabilir. Çalışma performansları ve ilişkileriniz daha güzel bir hale gelebilir. Hastalık ve tedavi süreciniz varsa olumlu etkiler taşıyabilir ancak kendi haritanız iyicil etkiler taşımıyorsa burada hastalığı büyütme durumu söz konusu olabilir dikkat etmekte fayda var. Spor, düzenli beslenme ve düzenli bir hayata adım atmak için güzel bir süreç olabilir. Evcil hayvanlarınız konusunda da güzel gelişmeler ve şifa enerjileri söz konusu olabilir.


YÜKSELEN YAY;

Bu geçişi çocuk, ilişkiler sanat ve hobiler evinden etkilenerek geçireceksiniz. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ilişki başlangıçları olabilir. Var olan birlikteliğinizde aşk ve romantizm duyguları artışa geçebilir. Çocuk sahibi olmak isteyen Yükselen Yaylar için çok güzel bir süreç olabilir hayırlı haberler alabilirsiniz. Çocuğu olanlar içinde çocuklarıyla iletişimlerinin güçleneceği, olumlu etkiler alacağı bir süreç olabilir. Sanatsal ve artistik konularla ilgilenenler için bu süreç başarı fırsatı sunar nitelikte. İlham duyuları artışa geçebilir. Çıkarılan eserler daha güzel hale gelebilir. Size tanınma ve başarı fırsatı sunabilir. Hobiler ve sportif aktivitelerle daha fazla ilgileneceğiniz ve verim alacağınız bir süreç olabilir bu şekilde değerlendirmek enerjinin akışını en güzel şekliyle kullanmanıza olanak sağlayabilir. Eğlence ve sosyalleşme isteği artışa geçebilir. Bu aktiviteleri fazla abartmamakta fayda var. Finansal konularda kendi haritanızda olumluysa özellikle spekülasyon içeren yatırım araçları konularında (borsa, coin vb.) şanslı olabilirsiniz fakat haritanız iyicil değilse bu durumları abartma enerjisi hâkim olacağından dikkat etmekte fayda var.


YÜKSELEN OĞLAK;

Bu geçişi ev, aile, yuva konularında etkilenerek geçireceksiniz. Ailenizle olan ilişkileriniz olumlu etkileniyor. Ailenizden yana iyi fırsatlar ve şanslar yakalanabilir. Gayrimenkul ev, arsa alımlarınız olabilir. Yada bu edinim durumu miraslık bir meseleyle ilintili olabilir. Taşınma-şehir değiştirme-yer değişikliği yapmak içinde olumlu etkiler sunabilir. Aileye yeni bir üye katılımı söz konusu olabilir (evlilik veya yeni bir doğum vb.) Aileniz ile olan gergin durumlar varsa bu süreci barışmak, problemleri çözmek ve ilişkinizi daha iyi bir hâle getirmek için kullanabilirsiniz. Ailenizden de destek alma durumunuz söz konusu olabilir. Yuvanızda huzur ve mutluluk hâkim olabilir. İçsel olarak da huzurunuzun artacağı güzel günler olabilir. İleriye yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerde ve kararlarda ailenizden de destek alabilirsiniz. Bekar Oğlaklar için evlenmek-yuva kurmak da mümkün olabilir. Eğer evliyseniz eşinizin gelirlerinde artışlar da söz konusu olabilir.


YÜKSELEN KOVA;

Bu süreci kardeşler, yakın çevre, komşular, akrabalar ve iletişim konularında olumlu etkiler alarak geçireceksiniz. Bu çevreyle olan iletişiminiz artabilir daha iyicil bir hale gelebilir, bu çevrelerden maddi ve manevi destek görebilirsiniz. Seyahatleriniz gündeme gelebilir. Hayata karşı bakış açınızın da genişlediği bir süreç olabilir. Geleceğe yönelik planlamalar yapabilirsiniz. İletişim becerileriniz artabilir. Fikirleriniz ve görüşleriniz bu süreçte daha çok desteklenebilir ve yakın çevrenizde saygınlığınız artabilir. Eğitim ve araştırma konularında da güzel gelişmeler ve başarılar yakalanabilir. Ticari sözleşmeler, yeni anlaşmalar-imzalar gündeme gelebilir. Haritanız bu konularla ilgili destekler nitelikte etkiler barındırıyorsa sizi kalıcı başarılara götürebilir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın çevreniz, akrabalarınız ve komşularınızla sorunlarınız varsa bu süreci bu problemleri çözmek ve ilişiklerinizi daha iyi hale getirmek için de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu çevrenin de güzel haberlerine ve hayatlarında güzel gelişmelerine şahit olabilirsiniz.


YÜKSELEN BALIK;

Bu süreci finansal konularınızda etkilenerek geçireceksiniz. Kazançlarınızda-gelirlerinizde artış meydana gelebilir. Paranızın bereketi artabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, gelirlerdeki artışla birlikte gelen rehavete kapılmamak olabilir zira artan gelirle birlikte harcamalarınızın da artması söz konusu olabilir. Harcamak yerine biriktirmek bu süreçten en iyi şekilde verim almanızı sağlayabilir. Bazı Balıklar için kazanç kapısı değişikliği de mümkün görünüyor. Yeni iş süreçleri ve atılımlar yapmak adına da bu geçiş sizi destekleyebilir. Parayı idare etmek ve para kazanma becerilerinizi artırmak için çalışmalar yapmak da sizi zenginleştirebilir. Para kazanmak adına yeni yollara başvurmaya çalışmak, yetenekleriniz üzerinden para kazanmaya çalışmak da olası görünüyor. İş girişimleri ve ticari konularda başkalarından alabileceğiniz teklifler de gündeme gelebilir. Artan rehavet ile aşırı risk barındıran, abartılı girişimlere kalkışmamakta fayda var. Öte yandan bu dönem "Öz Değer ve Öz Güven" temalarınızı da artışa geçirebilir. Yatırımlar yapmak için güzel bir süreç de olabilir.



400 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page