top of page

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI BURÇ YORUMLARI (14 Ekim 2023)

Bir tutulma dönemi daha geldi çattı 14 Ekim 2023 saat 20:55'de Terazi Burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Peki bireysel bazda nasıl etkiler alıyoruz ? Bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum. Aşağıdan "Yükselen Burcunuza" göre nasıl etkiler aldığınızı okuyabilirsiniz.

Keyifli Okumalar 🙏


(Bu tutulmanın enerjisi önümüzdeki bir yıla yayılabilir. Okurken bunu dikkate alarak okumak faydalı olacaktır.)



 

TUTULMA YÜKSELEN BURCUNUZA NASIL YANSIYOR?


KOÇ

YÜKSELEN KOÇ ;

Tutulma evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler üzerine etkileriyle gündeminize geliyor. Eğer bekarsanız bu günlerde karşınıza çıkabilecek kişilere dikkat etmelisiniz, kadersel başlangıçlara gebe günlerden geçiyorsunuz. Eğer içinde bulunduğunuz bir ilişki süreciniz varsa ciddileşme yönünde adımlar atmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilir, evlilik-söz-nişan süreçlerine ilerleyebilirsiniz. Fakat bu süreçler biraz sancılı olabilir. Fikir ayrılıkları açısından sıkıntılı bir süreç olabilir. Öte yandan bu dönemde ani gelişmelerle birlikte yeni bir iş kurma-ortaklık yönünde adımlar atabilir kazançlarınıza yeni bir alan ekleyebilirsiniz. Önemli olan fazla risk almadan, abartılı tutumlarda bulunmadan, gerçekçi bir şekilde ilerlemek olacaktır.



BOĞA

YÜKSELEN BOĞA;

Tutulma çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Tutulmayla birlikte çalışma temponuzda yeni bir döneme geçiş yapabilir, günlük rutinleriniz üzerinde bir artış meydana getirebilirsiniz. Bu artış sebebiyle yoğun günler geçirebilirsiniz. Öte yandan çalışma hayatınız-işiniz üzerinde bir yenilik ve değişim durumu da söz konusu olabilir. Yeni bir işe girme terfi alma gibi durumlarla bağlantılı olabilir. Bazılarınız için sıfırdan bir iş kurma yeni bir projeye atılma durumu mümkün olabilir. Mümkün olduğunca riske girmeden, abartılı tutumlar sergilemeden ilerlemek iyi olacaktır. Belkide uzun süredir istediğiniz özelliklere sahip size iyi gelecek bir iş fırsatı da yakalayabilirsiniz. Hastalıklarınız ve aile ilişkileriniz konusunda da dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.


İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER;

Tutulma aşk hayatınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Gireceğiniz bu yeni dönemle birlikte eğer bekarsanız karşınıza yeni başlangıçlar yapabileceğiniz kişiler çıkabilir, bu durum ruhunuza iyi gelebilir. Eğer bir ilişki içindeyseniz ilişkinizle ilgili yeni kararlar almanızı gerektirecek günlerden geçebilirsiniz. Ciddileşme yönünde adımlar atabilirsiniz. Eğer evliyseniz uzun süredir beklediğiniz çocuk haberini alabilir, evliliğinize yeni bir boyut katabilirsiniz. Yakın çevrenizle de içli dışlı olacağınız günler olabilir. Öte yandan bu günlerde yeni bir hobiye yönelebilir yada spora başlayabilirsiniz. Spekülatif yatırım araçları kullanıyorsanız bu dönemde abartılı ve riske girmeden ilerlemenizde de fayda var.


YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ;

Tutulma aile hayatınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Bugünlerde aileniz ile daha çok vakit geçirmeyi isteyebilir, aile üyelerinizle ilişkiniz üzerine odaklanabilirsiniz. Gireceğiniz yeni dönemle birlikte ailenizin genişlemesi de söz konusu olabilir (evlilikler-doğumlar vb.) Öte yandan ani gelişen gayrimenkul (ev, arsa vb.) alım-satım konuları ya da taşınma-yer değişikliği durumları da gündeme gelebilir. Alım-satım konuları eğer gündeminizdeyse abartılı adımlar atmamalı daha gerçekçi ilerlemelisiniz. Gelirlerinize birincil elden etki eden yenilikler de gündeminizde görünüyor. Kazançlarınız üzerinde bir dönüşüm söz konusu olabilir bu durum yeni kazanç kapılarıyla da bağlantılı olabilir. Umut ve hayalleriniz adına güçlü bir dönem sizi bekliyor.



ASLAN

YÜKSELEN ASLAN;

Tutulma yakın çevrenizle olan ilişkinizi ve bağlarınızı işaret ediyor. Bu dönemle birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ile daha fazla vakit geçirebilir, aranızdaki samimiyet üzerinde çokça düşünebilirsiniz. Çevrenizin genişlemesi-yenilenmesi de söz konusu olabilir. Öte yandan sürpriz bir şekilde uzun süredir beklediğiniz bir aracı almak yada satışını istediğiniz bir aracı satmak mümkün olabilir. İçinden geçtiğimiz günlerle birlikte kendi imajınızda bazı değişiklikler yapabilir, enerjinizi uzun vadeli olacak şekilde tazeleyebilirsiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, hayatınızla ilgili hissettiklerinizi masaya yatıracağınız ve gelecek planlamaları yapacağınız bir dönem de sizi bekliyor olabilir. Kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar alabilir, bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Tüm bu süreçler adına gerçekçi olmalı risk almaktan kaçınmalısınız.



BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK;

Tutulma kazançlarınız, mali durumunuz üzerine etkileriyle gündeme geliyor. Bir süredir zihninizde planladığınız fakat arka planda tuttuğunuz konular gün yüzüne çıkıyor. Bu planlamalar sayesinde kazançlarınız üzerinde etkili olacak yeni bir girişim yapmanız mümkün olabilir. Beklemediğiniz bir şekilde güzel kazançlara erişebilirsiniz. Yeni girişimler ve projeler adına desteklendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Atacağınız adımlarda fazla risk almadan ilerlemeli gerçekçi bakış açısından uzaklaşmamalısınız. Bu günlerde elinize toplu bir para geçişi de söz konusu olabilir. Bazı yetenek ve ilgi alanlarınız üzerine de yoğunlaşacağınız bir dönem de olabilir. Bazılarınız için yurt dışı konuları da gündem olabilir.

TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ;

Tutulma burcunuzda gerçekleşiyor ve en önemli etkileriyle gündeminize geliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde hayatınızın akışını sorgulayabilir ve bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Alacağınız bu karar belki bir ortaklık ya da evlilik üzerine olabilir. Öte yandan yeni bir imaj oluşturmak isteyebilir kendinizde ve görünümünüzde birkaç değişikliğe gidebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileri üzerinden de önemli destekler alabilir daha güçlü arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açtığınız dönemin içerisinden geçiyorsunuz. Bir yıl sonra geri dönüp baktığınızda hayatınızda birçok şeyi değişmiş olarak görebilirsiniz. Gelişime ve dönüşüme açık bir dönemdesiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, bakış açınızı sorgulayıp kendinizi aşacağınız bir yıl sizi bekliyor. Bu dönem kadersel tanışmalar ve başlangıçlar da mümkün görünüyor.


AKREP

YÜKSELEN AKREP;

Tutulma sizi bireysellik algınızdan çıkarmaya yönelik etkileriyle gündeme geliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde ben yerine biz demeye odaklanabilir, kolektif bir bilince bürünebilirsiniz. Çevrenizden kendinizi soyutlayıp özünüze odaklanacağınız günler de olabilir. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Fazla derinleşmeden kaçınmalısınız bu durum sizi depresif bir ruh haline itebilir. Kendinizi yükseltecek aktivitelere odaklanmalısınız. Eğer bu şekilde ilerlerseniz iç dünyanız konusunda da bir şifalanma söz konusu olabilir. Kariyerinizle ilgili bir yenilik de gündeme gelebilir. Öte yandan gönül ilişkileriniz ile ilgili bir sınav dönemi içerisinden de geçebilirsiniz. Krizli gündemleri açığa çıkaracak etkiler bazı ilişkilerde sonlanmaları getirebilir. Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

YAY

YÜKSELEN YAY;

Tutulma umut ve hayallerinize dokunuyor. Bu günlerde uzun süredir hayalini kurduğunuz şeylerin gerçekleştiğine şahitlik edebilir, enerjinizi yükseltecek yeni gelişmelere kucak açabilirsiniz. Bu durum iş süreçlerinizle de bağlantılı olabilir. Yeni plan ve projeler-iş girişimleri için mükemmel bir zaman dilimi olabilir. Atacağınız adımlarda dikkatli olmalı abartılı ve riskli durumlardan sakınmalısınız. Sosyal çevreniz ile ilgili bir yenilenme de söz konusu olabilir belki bir taşınma-yer değişikliği belki de bir seyahat sebebiyle sosyal çevrenizin değişimine şahitlik edebilirsiniz. Öte yandan bu günlerde yeni bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz. Bu dönem evlilik-söz-nişan gibi gelişmeleriniz de olabilir.


OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK;

Tutulma kariyeriniz üzerinde etkileriyle gündeminize geliyor. Kariyeriniz konusunda yeni fırsatlar yakalayabileceğiniz bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Sürpriz bir şekilde karşınıza çıkacak yeni fırsatları değerlendirme yoluna gidebilir, kazançlarınızı olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Atacağınız iş adımlarında gerçekçi olmalı abartılı-riskli tutumlardan kaçınmalısınız. Eğer içinde bulunduğunuz bir proje varsa bu durumda terfi alma yükselme gibi süreçler de gündeminizde olabilir. Öte yandan toplum önündeki duruşunuzu etkileyecek farklı durumlarda söz konusu olabilir evlilik-söz-nişan vb. Eğer bir ilişkiniz yoksa bugünlerde karşınıza çıkan insanlara da dikkat etmelisiniz zira büyük aşklar için önemli bir dönem kapıyı aralıyor.


KOVA

YÜKSELEN KOVA;

Tutulma sınırlarınızı sorguluyor. Ben kimim? neden buradayım ? nereye doğru gidiyorum ? yönünde sorgulamalarla birlikte yepyeni bir sürece adım atmanın eşiğinde olabilirsiniz. Kendinize yöneleceğiniz günler içinden geçebilir, size ve geleceğinize ışık tutacak bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazı ani gelişebilecek seyahat durumları da söz konusu olabilir. Eğer yurt dışıyla ilgili düşünceleriniz varsa bu dönemde buna yönelik başlangıç oluşturacak adımlar da atabilirsiniz. Ek olarak içinde bulunduğunuz davalık bir süreç varsa davanızla ilgili yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Öte yandan bu tutulma eğer bir ilişkiniz varsa evlilik, söz, nişan gibi durumları da gündeminize taşıyabilir. Bir yıllık periyotta taşınma ve yer değişikliği yapmanız da olası görünüyor.



BALIK

YÜKSELEN BALIK;

Tutulma ortaklı kazançlar, borçlar, miras, eş gelirleri gibi konularda etkileriyle gündeme geliyor. Bazı ödemelerin ve borçların gündeme geldiği bir zaman dilimi olabilir. Bu durum bir şey edinimi üzerine de olabilir (ev, araba, gayrimenkul vb.) Öte yandan eşinizin kazançları üzerinde de bir yenilik durumu söz konusu olabilir, fikir ve düşüncelerini hayata geçirip, yeni bir sürece adım atabilir. Tutulma süreci boyunca atılan adımlarda gerçekçi olmalı, fazla risk oluşturucu eylemlerden uzak durmalısınız. Bazılarınız için miras konuları da gündemde görünüyor aileden gelen gelirler-miraslar yönünde yeni gelişmeler olabilir. Elinize toplu para geçişi olabilir bu durum geçmişten bir hak ediş yoluyla da olabilir. Ek olarak tutulma bazı krizli durumları da tetikleyebilir (kaza, sakarlık, sağlık problemi vb.)

 

Şans dolu etkilerle karşılaşmanız dileğiyle.

Sevgiyle kalın 🤍

@astrologkemal - @hylegakademi

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page