top of page

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI YÜKSELEN BURÇLAR (16 MAYIS 2022)

Bir tutulma döneminin daha içinden geçiyoruz peki 16 Mayısta Akrep Burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulmasından bireysel bazda nasıl etkiler alıyoruz ? Bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum. Aşağıdan "Yükselen Burcunuza" göre nasıl etkiler aldığınızı okuyabilirsiniz.

Keyifli Okumalar 🙏

 

YÜKSELEN KOÇ ;

Tutulma maddi konularınız-finansal meseleleriniz, ortaklı gelirleriniz, ödeme ve borçlarınızla ilgili konularda etkileriyle gündeme geliyor. Mali konularda özgürleştiğiniz bir dönem sizi bekliyor olabilir. Bazı borçlarınızı kapatabilir ve arınma yoluna girebilirsiniz. Bazı Koçlar için miras-geçmişten gelen hak ediş durumları da gündeme gelebilir. Tutulma anının diğer bir etki alanı da eş kazançları üzerinde görünüyor eğer evliyseniz eşinizin kazançları konusunda bir değişim söz konusu olabilir. Bir iş değişikliği yapabilir. Bu günler arkadaşlık ilişkilerini de sorgulayacağınız bir dönemi başlatabilir. Bazı dostluklar son bulurken, değerinizi sorgulayacağınız günlerden de geçebilirsiniz. Enerjinizin düşmesine izin vermemeli taze başlangıçlar için hazır olmalısınız.


YÜKSELEN BOĞA;

Tutulma ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız üzerinde etkisiyle gündeme geliyor. Evliliğinizle alakalı bağlılık ve sadakat konularının daha çok gündeme geleceği, eşinizle sizi daha fazla yakınlaştıracak günlere doğru ilerliyorsunuz. Bazı Boğalar için ikili ilişkiler adına gergin günler de olabilir. Tutulma enerjisiyle birlikte ortaklı işler üzerinde de gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı ortaklıklar konusunda sonlanmalar ve yol ayrılıkları da sizi bekliyor olabilir. Öte yandan tutulma kariyerinizle ilgili de gergin enerjiler barındırıyor bu dönemde sorumluluklardan kaçmamalı daha fazla işinize ve kariyerinize odaklanmalısınız. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde güzel etkiler alıyorsunuz yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmak ve var olan ilişkilerinizi derinleştirmek adına adımlar da atabilirsiniz.


YÜKSELEN İKİZLER;

Bu tutulma sağlık konularınız, çalışma hayatınız, günlük rutinlerinizi etkiliyor. Bazı İkizler burçları için şifa enerjisi hakim görünüyor uzun süredir uğraştığınız sağlık problemlerinde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayat akışınızı değiştirecek radikal değişimler yaşayabilirsiniz. Bazı İkizler burçları için iş bırakma, iş değişikliği durumları gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz gerginlikler bu durumu tetikleyebilir. Yine de iletişim dilinize dikkat etmeli haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışmalısınız. Mali konularda güzel destekler alacağınız günler olabilir. Kazançlarınızı arttıracak bazı yeni fırsatlar yakalayabilir ek gelirler elde edebilirsiniz. Eğer bu dönem planladığınız bir seyahat varsa bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz önceden tüm önlemleri almalı yaşayabileceğiniz sorunlara karşı bir "B" planı oluşturmalısınız.


YÜKSELEN YENGEÇ;

Bu tutulma aşk hayatınız, arkadaşlıklarınız, çocuklarınız, hobilerinizle ilgili konular üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Bazı Yengeçler için yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Arkadaş çevrenizden biriyle ani gelişen bir olgu ile birlikte bir ilişki adımı atabilirsiniz. İlişkisi olan Yengeçler içinse ilişkilerinde saklı gizli tutulan konular gün yüzüne çıkabilir. Bu durumlar yüzünden bazı ilişkiler temelinden sarsılabilir. Sadakat temasının bir hayli gündemde olacağı günler geçirebilirsiniz. Öte yandan çocuk bekleyen Yengeçler için güzel haberler gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olan Yengeçler ise çocuk giderleri yüzünden bir daralma yaşayabilirler. Önümüzdeki dönemlerde birikim yapmak için adımlar atmalı, harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Ayrıca önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişiminize de odaklanabilirsiniz.


YÜKSELEN ASLAN;

Bu tutulma aileniz, ebeveynleriniz, kariyeriniz, gayrimenkul konularınız üzerinde etkisiyle gündeme geliyor. Aile içi etkileşimlerinizi sorgulayacağınız bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Aile içi gelişecek bazı beklenmedik durumlar sizi zorlayabilir ve uzaklaşma isteği uyandırabilir. Değişime açık olmalı süreci olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bazı Aslanlar için gayrimenkul alım-satım, taşınma-yer değişikliği durumları söz konusu olabilir. Bu konular üzerinde oluşacak gelişmeler sizi şehir değişikliğine de itebilir. Tutulmanın diğer etkileri de ikili ilişkiler üzerinde görünüyor eğer evliyseniz eşinizle olan ilişkinizde sorumluluklar sebebiyle bazı tartışmalar yaşayabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Çözüm odaklı olmalı olayları büyütmemeye çalışmalısınız.


YÜKSELEN BAŞAK;

Tutulma yakın çevre, kardeşler, eğitim konuları ve seyahatler üzerine etkileriyle gündeme geliyor. Yakın çevrenizi etkileyen önemli gelişmeler olabilir bu gelişmeler sonucu bazı kişilerle iletişiminizi kesebilirsiniz. Bazı Başaklar için eğitim öğretim konularında da gelişmeler olabilir. Hayatınızın gidişatını etkileyecek eğitim-öğretim kararları alabilirsiniz. Bazı Başaklar için seyahat konuları aktif görünüyor. Bir seyahate çıkabilir kültürünüzü geliştirecek aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öte yandan günlük rutinleriniz-çalışma hayatınız konusunda geçici bir yoğunluk da söz konusu olabilir. İş yükü ve sorumluluğundan kaçmamalı geçici bir süreç olduğu bilinciyle yaptığınız işlerde en iyisini hedeflemelisiniz. Tutulma haftasında rüyalarınız karmaşık ve yorucu olabilir. Uyku problemleri çekebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan iletişiminize de dikkat etmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN TERAZİ;

Tutulma maddi-finansal konularınız üzerinde etkisiyle gündeme geliyor. Bu tutulmayla birlikte maddi konularda uzun süredir çözüme kavuşturamadığınız konuların çözüme kavuştuğunu görebilirsiniz. Para kaynaklarınızı gözden geçirmeli, bazı şeyleri kendinize itiraf etmelisiniz. Harcama konusundaki tutarsızlıklarınız gözle görülebilir hale geliyor dikkatli olmalısınız. Tutulmanın size öğüdü geleceğe yatırım konuları üzerinde görülüyor harcamaktan kaçınmalı birikim yönünde ilerlemelisiniz. Bazı Teraziler için kazanç alanı değişikliği konuları gündemde olabilir. Kazanç sağladığınız alan değişime uğrayabilir, ekstra kazanç kapıları açılabilir, görev ve statü değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Tutulma ilişkiler yönünde zorlayıcı etkilerde barındırıyor gibi görünüyor. İlişkiler konusunda bazı belirsizlikleriniz bu tutulmayla birlikte sonuçlanabilir.


YÜKSELEN AKREP;

Tutulma Burcunuzda gerçekleşiyor ve size 6 aylık köklü bir değişim süreci açıyor. Tarzınızda ve görünümünüzde köklü bir değişiklik yapmak isteyebilir bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Tutulma ikili ilişkileriniz için de önemli etkiler barındırabilir. Bu tutulma bazı Akrepler için evlilikte yada ilişkilerde tamam mı ? devam mı ? konularını gündeme getiriyorken kimi Akrepler içinde ani gelişen birliktelikleri vurgulayabilir. Taşınma ve yer değişikliği konularını da gündeminize getirebilir. Belkide bu durum evinizle yada aile yaşantınızla ilgili yaşayacağınız bir sorunla ilintili olabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreç hayatınızdaki taşların yerli yerine oturmasını sağlayabilir fakat bu süreçleri aşıp dönüşmek içinde bazı şeylerden feragat etmeniz gerekebilir.


YÜKSELEN YAY;

Bu tutulma ruhunuza ışık tutuyor. İç dünyanıza etkileriyle gündeme geliyor. Şifa enerjisinin yoğun olduğu, bilinçaltınızın iyileşmeye açık olduğu günlerden geçiyorsunuz. Yakın çevrenizle alakalı bazı gergin gelişmeler olabilir, bu durum dostluklarınızı-akraba ilişkilerinizi sorgulamanızı sağlayabilir ve bu sorgulamalar çevreniz ile olan iletişiminizi de engelleyebilir. Daha içsel bir enerjiyle yenilenmeye ve dönüşmeye niyet edebilirsiniz. Eskiyi bırakıp yeniye odaklanmak daha iyi olacaktır. Eğitim-öğretim konuları, seyahat konuları da aktif görünüyor yeni bir eğitime başlayabilir, kısa sürede olsa enerjinizi yenilemek adına bir seyahate çıkabilirsiniz . Eğitimlere başlamadan önce benim için gerçekten gerekli mi ? sorusunu kendinize sormalısınız. Maddi konularda dışarıdan akan kaynaklarda da bir değişim söz konusu olabilir. Geçmişten hak edişiniz olan bir miktar para elinize gelebilir yada ailenizi ilgilendirebilecek bir miras konusuyla ilgilenebilirsiniz.


YÜKSELEN OĞLAK;

Tutulma sosyal çevreniz ve ilişki alanınıza etkileriyle geliyor. Sosyal çevrenizi sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bazı arkadaşlıkların çıkar üzerine kurulu olduğunu idrak edebilirsiniz. Bazı kişilerle bağlantınızı kesme kararı alabilirsiniz. Flörtleriniz ve aşk hayatınız için de yeni bir döneme giriyorsunuz bazı ilişkiler için tamam bazı ilişkiler içinde devam durumu söz konusu. Tutulmanın etkisiyle ilişkilerinizde saklı gizli konular gün yüzüne çıkabilir bu durumda ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili radikal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bekar Oğlaklar için ani gelişen aşklar gündemde olabilir. Maddi konularda değişim enerjisinin aktif olduğu kazançlarında değişiklik yaptıracak bir döneme doğru ilerliyor olabilirsiniz. Bazı yeni anlaşmalar, imzalık işlerle de ilgilenebilirsiniz. Umut ve hayallerinizle alakalı somut adımlar da atabilirsiniz.


YÜKSELEN KOVA;

Tutulmadan kariyeriniz, toplum önündeki imajınız, ailevi konularınız üzerinde etkiler alıyorsunuz. Bazı Kovalar kariyer yolculuğunda radikal değişimler yaşayabilir. İş değişikliği-işten ayrılma durumları gündeme gelebilir. Kariyer yolculuğunuza bakış açınızı değiştirecek 6 aylık bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem içinde ailevi konularda gündeminizde olabilir. Hayat sizi kariyer mi ? aile mi? ikilemine itebilir. Gökyüzünün size öğüdü aileyle yakınlaşmanız gerektiği üzerinde görünüyor. Bu dönemde yaşayacağınız bazı köklü değişikliklere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Değişime açık olmalı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sizi daraltan bu enerjiden kurtulmak için enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmek akıllıca olabilir. Öte yandan taşınma ve yer değişikliği yapabilir ya da gayrimenkul alım-satım konuları ile de ilgilenebilirsiniz.


YÜKSELEN BALIK;

Tutulma eğitim-öğretim konuları, yurtdışı konuları, hukuksal konular, ticari faaliyetler ve hayat felsefeniz üzerine etkileriyle gündeme geliyor. Bu dönemde bir süredir içinde bulunduğunuz bir eğitimi sonuçlandırabilir, yetkinlik alanlarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde rahatlayan bir enerjiyle birlikte önünüzdeki 6 aylık döngüde kişisel gelişim alanlarına yönelebilir ve kendiniz için yeni bir hayat felsefesi oluşturabilirsiniz. Eğer içinde bulunduğunuz ve sonuç beklediğiniz yurtdışı ile ilgili ya da hukuksal bir mesele ile alakalı bir konu varsa bu konularda yeni gelişmeler olabilir fakat sonuç tam anlamıyla beklentilerinizi karşılamayabilir. Eğer ticari faaliyetlerle ilgileniyorsanız işinizle alakalı bazı anlaşmaları sonlandırabilir yeni olasılıklara yelken açabilirsiniz. Önünüzdeki 6 aylık süreçte gökyüzü sizin için “Yeniden Yapılan” mesajını veriyor.


990 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page