top of page

YAY BURCUNDA DOLUNAY - BURÇ YORUMU (4 Haziran 2023)

Bir Dolunay döngüsünün daha içinden geçiyoruz. 4 Haziran 2023 saat 06:41 de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Peki "Yay Dolunayında" burçları neler bekliyor? İşte tamda bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum.

Keyifli Okumalar 🙏

 

DOLUNAY YÜKSELEN BURCUNUZA NASIL YANSIYOR?


KOÇ

YÜKSELEN KOÇ ;

Dolunay eğitim-öğretim, seyahat, yurt dışı konularında etkileriyle gündeme geliyor. Bu günlerde içinde bulunduğunuz bir eğitim konusunun sonuca bağlandığını görebilir, aldığınız eğitimden beklediğiniz verimliliği sağlayabilirsiniz. Bir seyahat durumu da bu günlerde söz konusu olabilir. Yapacağınız bu seyahat yurtdışı ile alakalı konularla da bağlantılı olabilir. Öte yandan Dolunay rüyalarınıza da yansıyor. Karmaşık ve derin rüyalar görebilir, uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Bu günleri şifa adına çalışmalar yaparak geçirmek en iyisi olacaktır. Öte yandan işinizle ilgili belli belirsiz bazı sorunlar da söz konusu olabilir. Sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sağlığınız ile ilgili konular da gündemde olabilir.


BOĞA

YÜKSELEN BOĞA;

Dolunay dışarıdan akan gelirler, eşin kazançları, ödemeler-harcamalar üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Bu günlerde geçmişten gelen, unutulan bazı borçlar ve ödemeler gündeme gelebilir. Bir borcu kapatabilir ve gelir-gider dengesi kurmaya çalışabilirsiniz. Beklediğiniz toplu bir paranın elinize geçişi de söz konusu olabilir. Bazı edinimler için krediler-borçlanmalar da mümkün olabilir, dikkati olmalı gerçekçi ilerlemelisiniz. Eğer evliyseniz eşinizin gelirleri de değişime uğrayabilir. Öte yandan bu günlerde davalık bir mevzunun gündeme gelişi de söz konusu olabilir. Bu günleri iç dünyanıza ve ruhunuza iyi gelecek çalışmalar yaparak geçirmek en iyisi olacaktır. Sosyal çevreniz ve ilişkileriniz de gökyüzün merceği altında!


İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER;

Dolunay ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz üzerine ışık tutuyor. Bu günlerde insanlarla ve çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmeli, aile bağlarınızı güçlendirmeye yönelmelisiniz. Eşinizle olan ilişkinizde Dolunay sürecinde belli-belirsiz birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemlere çözüm odaklı yaklaşmalı, geçici bir süreç olduğunu unutmamalısınız. İletişim konusunda dikkatli olmalı, yaklaşımlara özen göstermelisiniz. Eğer bekarsanız bugünlerde evlilik-söz-nişan gibi konular da gündeminizde yer edebilir. Öte yandan ortaklıklar ve ortaklı kazançlarda göz önünde görünüyor. Yapacağınız grup çalışmaları size güç kazandırabilir, çevrenizden de destek görebilirsiniz. Bazı ortaklık durumlarında kadersel başlangıç-bitişler de söz konusu olabilir.


YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ;

Dolunay çalışma alanınıza ışık tutuyor. Bu günlerde çalışma hayatınızla ilgili konularda bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz iş fırsatını yakalayabilir, iş değiştirebilir belkide alanınızda terfi alabilirsiniz. Sorumluluklarınız konusunda bir başkalaşım dönemi içerisindesiniz. Bazılarınız sırtına yük olan sorumluluklardan özgürleşebilir. Eğer bireysel çalışıyorsanız bu dönemde ticari anlaşmalar-imzalık işler adına dikkatli olmanız gereken bir süreç olabilir. Aynı zamanda içinden geçtiğimiz günlerde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Bağışıklığınız düşük olabilir. Eğer doğru adımlar atarsanız şifayı yakalamak için güzel günler olabilir. Gelirlerinize de önemli düzeyde etki edecek bir Dolunay sizi bekliyor.


ASLAN

YÜKSELEN ASLAN;

Dolunay aşk hayatınız, ilişkileriniz üzerine ışık tutuyor. Bu dönem kadersel başlangıç ve bitişlere gebe olabilir. Hayatınıza dahil olan kişilere dikkat etmeli, önem vermelisiniz belkide aşk hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir. Aşk hayatı dışında bu günleri en iyi bir spora yada hobi alanına yönelerek geçirebilirsiniz. Size iyi gelip enerjinizi tazeleyerek şifa akıtacaktır. Bu günlerde eskiyi unutmak yeniye doğru adımlar atmak iyi olabilir. Öte yandan çocuk haberi bekliyorsanız, bu günler çocuk konusunda da sevindirici olabilir. Son olarak bu süreçte harcadığınız paralar ve borca girmek konusunda fazla açılmamanız gerekiyor zira ilerleyen günlerde zorluk yaşayabilirsiniz.


BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK;

Dolunay aile alanınıza ışık tutuyor. Bu günlerde aile fertleriyle vakit geçirmek isteyebilir, ilişkinizi şifalandırmak isteyebilirsiniz. İş süreçlerinizde de yoğunluk söz konusu olabilir. İşiniz ve aileniz konusunda ikilemde kalabilirsiniz. Kariyeriniz konusunda bu dönemde vereceğiniz kararlar iyice düşünülmüş olmalı, anlık ve yüzeysel kararlar olmamalı. Dolunay sürecinde gayrimenkul konuları da gündemde olabilir (alım-satım-taşınma vb.). Dolunay sağlığınıza da olumlu yansıyor gibi görünüyor, şifalandığınız günler olabilir. İkili ilişkilerinizde iletişiminize de dikkat etmeniz gerekebilir. Gereksiz tartışmalara açık günlerdesiniz.


TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ;

Dolunay yakın çevreniz ve ailenizle olan ilişkileriniz üzerine ışık tutuyor. Bu günlerde yakın çevreniz veya aileniz ile vakit geçirmek isteyebilir. Geri plana çekilebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz aile büyüklerinize ziyaretlerde de bulunabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkileriniz üzerine olumlu yansıyacak etkiler de devrede görünüyor. Dostlarınızla birlikte vakit geçirebilir, sıkıntılı olduğunuz noktalarda destek görebilirsiniz. Öte yandan bu günlerde ruhsal açıdan biraz gergin günler geçirebilirsiniz. İşiniz ve sorumluluklarınız konusunda dağılacağınız günler de olabilir. Mola verme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yoğun bir dönem sizi bekliyor gibi görünüyor.


AKREP

YÜKSELEN AKREP;

Dolunay gelir durumunuza-kazançlarınıza ışık tutuyor. Bugünlerde gelir alanınıza farklılık katacak önemli anlaşmalar-imzalık işler gündem olabilir. İş büyütme, çalışma alanı genişletmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Atacağınız adımlar gerçeklikten uzak olmamalı, rehavet enerjisiyle uçmamalısınız. Eğer atacağınız adımlarda aceleci davranacak olursanız kayba uğrayabilirsiniz. Bu dönemde harcamaların artacağı günlerden de geçebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizle ilgili belli-belirsiz problemler de gündeme gelebilir. Çalışma temponuzun yoğunluğundan dolayı ilişkilerinizi geri planda tutmanız bazı gerilimlerin fitilini ateşleyebilir. Sorumluluklarınızı dengede tutmanızda fayda var.


YAY

YÜKSELEN YAY;

Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve hayatınızın birçok alanını etkiliyor. Bu günlerde yorgunluk ve enerji düşüklüğü yaşıyor olabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olduğunuz günler olabilir. Bağışıklığınızı yükseltecek gıdalara ve takviyelere yönelmek iyi gelebilir. Sizi yükseltecek aktiviteler içerisinde bulunmak da iyi olacaktır. Öte yandan ikili ilişkilerinizde gündemde görünüyor kadersel karşılaşmalar-başlangıçlar ve haritanızın aldığı etkiye göre bitişlere de gebe bir hafta sizi bekliyor olabilir. Sorunlu giden bir ilişkiniz varsa arayı düzeltmek, ilişkiyi şifalandırmak için güzel günler olabilir. İletişim kurma şeklinize dikkat etmeli çözüm odaklı olmalısınız. Bazılarınız için eğitim ve seyahat konuları da gündemde olabilir.


OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK;

Dolunay iç dünyanıza etkileriyle gündeme geliyor. Bu günlerde enerji düşüklüğünde olabilirsiniz. Geri planda kalma ve dinlenme ihtiyacı artmış olabilir. Köprüden önceki son çıkış gibi bir Dolunay size ışığını yansıtıyor. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmeli, güçlü bir toparlanışla ayağa kalkmalısınız. Geçmişinizi ve geçmişin yüklerini arındırmak adına yapacağınız çalışmalar bu dönemde maksimum yarar sağlayabilir. Bu dönemde atacağınız adımlar sayesinde kazançlarınız da olumlu seyredebilir, elinize toplu bir para geçişi de olabilir. Bugünlerde seyahat planlarınız varsa dikkat etmelisiniz. Bazı aksaklıklar içerisinde kalabilirsiniz. Sağlığınıza ve bağışıklığınıza da dikkat etmenizde fayda var.


KOVA

YÜKSELEN KOVA;

Dolunay sosyal çevre alanına ışık tutuyor. Bu günlerde arkadaş çevrenizle vakit geçirmek isteyebilir bolca sosyalleşebilirsiniz. Bu tempo içerisinde arkanızda dönen görünmeyen gerçekler de gözle görülebilir hale gelebilir. Bazı arkadaşlık ilişkilerinin sorgulandığı günlerden geçebilir, tartışmaların odağında olabilirsiniz. Bazı kişileri hayatınızdan çıkarabilir, yeniye yer açabilirsiniz. Kadersel tanışmalar içinde önemli bir süreç olabilir hayatınıza girenlere dikkat edebilirsiniz, önemli kişiler olabilirler. Öte yandan gelir ve giderlerinizi anlatan alan krizlere açık görünüyor para-kazanç-borç konularında daha dikkatli olmanız gereken günler.


BALIK

YÜKSELEN BALIK;

Dolunay kariyer alanınıza ışık tutuyor. İçinden geçtiğiniz günlerde karşınıza gelecek yeni iş fırsatları olabilir. İş değişikliği yapabilir yada alanınızda bir değişime gidebilirsiniz. İş sorumluluğunuzun değiştiği günlerden geçiyorsunuz, bazı sorumluluklardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu günlerde alacağınız kararlar gelecek iş süreçlerinizde yön belirleyici olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla ve yöneticilerinizle olan iletişiminizi de güçlendirmelisiniz. Öte yandan evliliğinizle veya ilişkinizle ilgili zorlayıcı günler olabilir. Ailenizle daha yakından ilgilenmenizi gerektirecek süreçler de söz konusu olabilir. Bazılarınız için sağlık konuları da gündemde olabilir.


 

Şans dolu etkilerle karşılaşmanız dileğiyle.

Sevgiyle kalın 🤍

@astrologkemal - @hylegakademi

9 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page