top of page

TERAZİ BURCUNDA YENİAY - BURÇ YORUMU (26 EYLÜL 2022)

Bir Yeniay döngüsüne daha yaklaşıyoruz. 26 EYLÜL 2022 saat 00:54'de Terazi burcunda bir "Yeniay" gerçekleşiyor. Peki "Terazi Yeniay'ında" burçları neler bekliyor? işte tamda bu sorunun cevabı için bu yazıyı kaleme alıyorum.


Keyifli Okumalar 🙏

 

YÜKSELEN KOÇ ;

Yeniay ikili ilişkileriniz evliliğiniz üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde eşinizle olan iletişiminize dikkat etmeli, evlilik bağınızı güçlendirecek aktivitelere yönelmelisiniz. Eğer bu yönde adımlar atarsanız evliliğiniz üzerinde şifa etkisi oluşturacak günlerden geçiyorsunuz. Öte yandan yeniay eğer evli değilseniz ikili ilişkilerinizle ilgili bir iyileşme ya da haritanızın aldığı etkiye göre evlilik-söz-nişan gibi durumları yada ciddileşmeyi tetikleyebilir. Hızlı karar almamaya çalışmalı gerçekçi olmalısınız. Aile hayatınızı ve yakın çevrenizi ilgilendiren önemli gelişmeler de yaşayabilirsiniz.


YÜKSELEN BOĞA;

Yeniay çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde günlük rutinleriniz üzerinde bir artış meydana gelebilir. Bu artış sebebiyle yoğun günler geçirebilirsiniz. Öte yandan çalışma hayatınız-işiniz üzerinde bir yenilik ve değişim durumu da söz konusu olabilir. Bir süredir istediğiniz özelliklere sahip size iyi gelecek bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Haritanızın aldığı etkiye göre var olan işinizde terfi fırsatları da yakalayabilirsiniz. Gelirleriniz rahat bir akışa geçiyor gibi görünüyor. Hastalıklar konusunda da dikkatli olmanız gereken bir yeniay sizi bekliyor olabilir.


YÜKSELEN İKİZLER;

Yeniay aşk hayatınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde eğer bekarsanız karşınıza yeni başlangıçlar yapabileceğiniz fırsatlar çıkabilir, ruhunuza iyi gelecek insanlar hayatınıza girebilir. Eğer bir ilişki içindeyseniz ilişkinizle ilgili yeni kararlar almanızı gerektirecek günlerden geçebilirsiniz. Bu kararlar ciddileşme yönünde olabilir. Öte yandan bu günlerde yeni bir hobiye yönelebilir ya da spora başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de güzel bir döngü olabilir.


YÜKSELEN YENGEÇ;

Yeniay aile hayatınız üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Bugünlerde aileniz ile daha çok vakit geçirmeyi isteyebilir, aile üyelerinizle ilişkinizi şifalandırabilirsiniz. Bir süredir görüşmediğiniz aile büyüklerine ziyaretlerde de bulunabilirsiniz. Öte yandan gayrimenkul alım-satım konuları ya da taşınma-yer değişikliği durumları da gündeme gelebilir. Bu durum miraslık bir meseleyle ilintili de olabilir. Bazılarınız için evlilik, söz, nişan gibi durumlar da söz konusu olabilir. Ailenin genişlemesi de mümkün olabilir (evlilik, doğum vb.)


YÜKSELEN ASLAN;

Yeniay yakın çevrenizle olan ilişkinizi ve bağlarınızı sorgulamanızı sağlıyor. Bu günlerde yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ile daha fazla vakit geçirebilir, aranızdaki samimiyeti artırabilirsiniz. Bu çevreden bazı dargın olduğunuz kişilerle de barışabilirsiniz. Bazı genel geçer arkadaşlıklar derin dostluklara dökülebilir. Hayalini kurduğunuz bir şey üzerinde olumlu gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Araç alım-satım mevzuları da gündeminizde olabilir. Öte yandan imzalık işler ve anlaşmalar üzerinde çalışmalar da yapabilirsiniz.


YÜKSELEN BAŞAK;

Yeniay gelirlerinize etkileriyle gündemde. Bu günlerde kazancınızı değiştirecek işlere yönelebilir, yeni bir ortaklık için adımlar atabilirsiniz. Elinize toplu bir paranın geçişi de söz konusu olabilir. Gelir-gider dengenizi düzeltmek için bazı düzenlemelerde bulunabilir, yeteneklerinizi kullanarak kârlı çıkabilirsiniz. Bu yeniay kariyer alanınızı da vurguluyor, kariyerinizle ilgili rahatsız olduğunuz bazı konulardan özgürleşmek adına adımlar da atabilirsiniz. Terfi-yükseliş durumları söz konusu olabilir. Şifaya açık bir döngüdesiniz.


YÜKSELEN TERAZİ;

Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor ve sizi derinden etkiliyor. İçinden geçtiğimiz günlerde ikili ilişkilerinizle ilgili karar vermeniz gereken bazı durumlar ortaya çıkabilir. Bazı kötü giden ilişkiler şifalanırken haritanızın aldığı etkiye göre ciddi bir ilişkiniz var ise evlilik-söz-nişan üzerine kararlara da götürebilir. Sosyal çevrenizle sosyalleşeceğiniz hayatınıza yeni insanları alacağınız bir dönem de olabilir. Bu dönemde tutamayacağınız sözler vermemeye de dikkat etmelisiniz. Öte yandan bazılarınız için seyahatler gündeme gelirken aynı zamanda eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili olumlu gelişmeler de yaşayabilirsiniz.


YÜKSELEN AKREP;

Yeniay içsel dünyanıza etkileriyle gündeme geliyor. Bugünlerde biraz enerji düşüklüğü yaşayabilir iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Bu süreci verimli geçirmek adına kendinizi keşfetmeye ve enerjinizi yükseltmeye yönelik çalışmalara odaklanmanız iyi gelebilir. Şifaya da açık bir dönemin içinden geçiyorsunuz bu günleri iyi değerlendirmelisiniz. Öte yandan bazı borçlar ve ödemeler üzerinde yoğunlaşacağınız bir dönem de olabilir. Bireysel haritanızın aldığı etkiye göre bir şeyler edinmek adına borçlanabilir ya da var olan borçlarınızı kapatabilirsiniz.


YÜKSELEN YAY;

Yeniay sosyal çevrenizi vurguluyor. Bugünlerde sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyebilir, arkadaş grubunuzla birtakım aktivitelere yönelebilirsiniz. Bazı arkadaşlık ilişkilerinde var olan bazı pürüzler ve sorunlar bu dönemle birlikte ortadan kalkabilir. İlişkiler üzerine şifanın aktığı bir dönemdesiniz. Çevrenize yeni insanları alabilir sosyal ağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Grup ve ekip çalışmaları içinde bulunuyorsanız ekibinizle uyumlu ilerleyeceğiniz, çalışma alanınız için de güzel günler olabilir. Umut ve hayallerinize ilerlediğiniz bir döngüdesiniz. Bazılarınız için evlilik-söz-nişan gibi süreçler de olası görünüyor.


YÜKSELEN OĞLAK;

Yeniay kariyerinizi vurguluyor. İçinden geçtiğimiz günlerde kariyer sürecinizle ilgili yeni adımlar atmak isteyebilir bazı değişikliklere gidebilirsiniz. İş alanı değişimi gibi şeyler söz konusu olabilir. Yöneticileriniz ve patronlarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Doğru iletişim sayesinde önümüzdeki günlerde iş ve çalışma alanınızda kârlı çıkabilirsiniz. Terfi adımları sizin için mümkün olabilir. Doğru hamlelerle ilerlerseniz içinden geçtiğimiz günler çalışma alanınızda sizi ön plana atacak günler de olabilir. Öte yandan günlük rutinlerinizin artacağı günler de olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli, bağışıklığınızı güçlendirmelisiniz.


YÜKSELEN KOVA;

Yeniay eğitim-öğretim, yurtdışı, seyahat konuları üzerinde etkileriyle gündeme geliyor. Bugünlerde kişisel gelişime yönelik yeni bir eğitime başlayabilir ya da mesleki bir eğitimin içinde bulunabilirsiniz. Bazı seyahat planları da gündeminizde olabilir, belkide bu durum yurtdışı konularıyla bağlantılı olabilir. Tatile çıkmak için güzel günlerden geçiyorsunuz. Öte yandan aşk hayatınızla ilgili önemli etkiler de devrede. İçinde bulunduğunuz ilişkinin ciddileşmesi mümkün olabilir. Flört aşamasında olan ilişkiler sonuca bağlanabilir.


YÜKSELEN BALIK;

Yeniay dışarıdan akan gelirler konusunda sürpriziyle geliyor. Bugünlerde elinize toplu para geçişleri söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz miras, nafaka, tazminat vb. konulara yönelik davalık durumlar varsa bu konularla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öte yandan eğer evliyseniz eşinizin gelirleri üzerinde etkili bir yenilik durumu söz konusu olabilir. Eşinizin işlerini düzenleyecek yeni anlaşmalar ve imzalık işler de söz konusu olabilir. Borçlanmak ve bir şeyler edinmek adına adımlar atacak olursanız borçlanmak istediğiniz miktar konusunda dikkat etmenizde fayda var. Gerçekçi ilerlemeli abartıdan kaçınmalısınız.

 

Şans dolu bir yeniay olması dileğiyle.

Sevgiyle kalın 🤍

@astrologkemal


423 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page